header_img

Over ons

MS sherpa

Gepersonaliseerde inzichten over real-world data om individuele doelen te ondersteunen

Onze ambitie en visie

Sherpa gelooft dat de toekomst van ziektemanagement gebaseerd is op zelfcontrole. Met onze oplossing willen we patiënten en hun professionele zorgteam(s) persoonlijk inzicht geven in de aanwezigheid en het verloop van symptomen gerelateerd aan MS.

Sherpa heeft een missie om een gepersonaliseerde behandeling te ondersteunen op basis van real-world data en individuele doelen.

MS sherpa biedt een klinisch gevalideerde frequente meting van digitale biomarkers* die vroege detectie van progressie en een gepersonaliseerd behandelingsregime mogelijk maakt. Onze oplossing helpt clinici om te voldoen aan richtlijnen voor het monitoren van progressieve patiënten.

Onze oplossingen zorgen voor betere resultaten en betaalbare gezondheidszorg.

Heeft u speciale wensen of vraagt u zich af of wij aan bepaalde zaken werken, neem dan gerust contact met ons op. We baseren onze roadmap op uw behoeften, en kunnen de app aanpassen voor bepaalde onderzoeken of use cases.

U kunt mailen naar: info@mssherpa.nl

Op een missie

Elke dag werkt ons toegewijde team hard om MS sherpa te verbeteren. We verbeteren voortdurend onze product- en gebruikerservaring om het monitoren en gebruiken van de gegevens zo eenvoudig mogelijk te maken.

We blijven ook onderzoeken wat de verzamelde gegevens ons kunnen vertellen en hoe het helpt bij de behandeling van MS. Bij onze ontwikkeling werken we nauw samen met MS sherpa Ambassadors & onze Medical Advisory Board.

Naleving en bewijs

Wij geloven in een duurzame en compliant innovatie van de zorg. Daarom voldoen we aan internationale normen en waken we over de privacy van onze gebruikers.

MS sherpa is een CE-gecertificeerd medisch hulpmiddel.

 

Wilt u werken bij Sherpa? Check onze vacatures:

Project Manager Healthcare

Team

Jacco Schutte

Jacco Schutte

MSc, MBA

CEO, Chief Executive Officer

Pim van Oirschot

Pim van Oirschot

PhD

CTO, Chief Technology Officer

Sonja Cloosterman

Sonja Cloosterman

PhD

CCO, Chief Clinical Officer

Susan van Erp

Susan van Erp

MD

CMO, Chief Medical Officer

Laura Anhorn

Laura Anhorn

Msc

Business Development Manager

Damir Ramić

Damir Ramić

BSc

Chief Technology Officer / Product Owner