MS sherpa
Klinisch dashboard MS

MS sherpa dashboard

Individuele progressie curves

Real world data voor onderzoek

Integratie met het EPD

Vergoeding binnen de DBC*

Hoe werkt het dashboard ?

Met het MS sherpa dashboard kun je ziekteactiviteit op afstand inzien en het ziekteverloop op patiëntniveau volgen. Het dashboard is ontworpen door en voor zorgverleners om tussen consulten door beter inzicht te krijgen in de individuele patiëntsituatie.

Hiermee krijg je eerder inzicht in veranderingen van de MS en kun je gerichter die zorg leveren die op dat moment nodig is.

De inzichten worden verzameld middels een app, waarmee patiënten regelmatig klinische tests door kunnen voeren. Dat kan zelfstandig en thuis, waardoor patiënten niet naar de kliniek te hoeven komen en tests niet tijdens een kliniekbezoek doorgevoerd hoeven te worden.

ziekteactiviteit meten vergelijking

Complete thuismonitoring oplossing voor multiple sclerose

dashboard ziekteactiviteit grafiek

Thuis monitoren van ziekteactiviteit

Hoe mooi is het als je jouw patiënten inzicht geeft in hun ziekteactiviteit. Met simpele en betrouwbare inzichten geef je je patiënten meer regie

Objectieve & persoonlijke inzichten

Met individuele data geven we persoonlijke inzichten in curves over de tijd. Met onze academische aanpak en partners werken we continue aan onze resultaten

Onderdeel van je zorgpad en EPD

We geloven in digitale oplossingen die simpel en eenvoudig zijn. Daarom helpen we je om data en technologie zo goed mogelijk in te zetten, o.a. door een integratie met je EPD

Hoe wij innoveren

CE-gecertificeerd

Slimme thuismonitoring via je smartphone, daar geloven we in. Dit moet echter wel veilig en met borging van de privacy van onze gebruikers. We voldoen op het gebied van kwaliteit en veiligheid aan de hoogste normen waaronder ISO 27001, NEN 7510 en ISO 13485.

Natuurlijk zijn onze producten CE-gecertificeerd als Medical Device (Class I)

Data is van jou en de patiënt

Privacy is een grondrecht, zeker als het gaat om zorggegevens. Het is onze top prioriteit om zorgvuldig en veilig met patiëntdata om te gaan waarbij jij de eigenaar blijft. We zijn onafhankelijk en delen data niet met derden.

Awards

Kwaliteit en privacy worden extern geauditeerd en zijn volgens de hoogste normen gecertificeerd. Onze vele awards zijn een bewijs van onze aanpak.

Probeer het zelf!

Onze gebruikers zijn enthousiast over ons product. Zowel zorgverleners als patiënten. Daarnaast ontwikkelen ons product we steeds verder en doen we onderzoek naar de toepassing van thuismonitoring.

MS sherpa is beschikbaar in meerdere landen in Europa. Daar zijn we trots op en laten je het graag zelf zien en ervaren.

F.A.Q en meer informatie?

Meer informatie over de app en de laatste versies vind je in onze kennisbank.

Is je vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op.

MS sherpa monitort het verloop van MS symptomen en presenteert de inzichten in een heldere en beknopte wijze. MS sherpa is gemaakt om het monitoren van de ziekteactiviteit bij personen met MS te verbeteren. Het dashboard geeft zorgverleners gedetailleerde inzichten in de progressie van MS gerelateerde symptomen.

De testen in MS sherpa meten de symptomen van MS. Met behulp van het regelmatig uitvoeren van metingen in de thuissituatie, kan de persoon met MS en u als zorgverlener/onderzoeker inzicht krijgen in de ziekteactiviteit van de MS. Op basis daarvan kan samen een persoonlijk behandelplan opgesteld worden, interventies op tijd worden gestart.

MS Sherpa biedt een objectieve meting van cognitieve en fysieke taken, zoals de SDMT en 2MWT, om gepersonaliseerde inzichten in ziekteactiviteit te verschaffen. Deze metingen onthullen subtiele veranderingen tussen reguliere afspraken, waardoor een geoptimaliseerd behandelplan kan worden opgesteld en de effecten van interventies of medicatie kunnen worden gemonitord. Aanvullend bieden ingevulde vragenlijsten en notities context en kwalitatieve inzichten voor een holistische benadering van zorg.

MS Sherpa is beschikbaar voor alle mensen met MS, ongeacht de specifieke diagnose of EDSS-score. Het kan echter nuttiger zijn in bepaalde fasen van de ziekte, zoals bij moeilijk in te schatten ziekteactiviteit of bij het starten, wijzigen of stoppen van behandelingen.

MS Sherpa bestaat uit een deel kwantitatieve monitoring cognitieve test (SDMT) en een looptest (2MWT) en een deel kwalitatieve monitoring (vragenlijsten).

Ja, in Nederland is er vergoeding voor MS sherpa beschikbaar. Neem contact met ons op om meer te weten!

Met MS Sherpa kun je inzicht krijgen in de ziekteactiviteit en -progressie van MS in de loop van de tijd. Door frequent te meten, kunnen we subtiele veranderingen in cognitie en andere symptomen opsporen, en zo de effectiviteit van behandelingen bij de patiënt volgen.