header_img

Nieuws

MS sherpa

Jacco Schutte nieuwe CEO van MS sherpa BV

· 1 min lezen

Op 1 maart 2022 is Jacco Schutte als nieuwe CEO van MS sherpa gestart. Jacco heeft meer dan 15 jaar ervaring in gezondheidszorg en management en zal zijn passie voor slimme digitale toepassingen in de zorg volop gebruiken voor de verdere groei van MS sherpa.

“Met de stap naar MS sherpa kan ik verder bouwen aan de toekomst van de zorg. Slimme toepassingen op basis van technologie en data bieden veel potentie om de zorg betaalbaar en beschikbaar te houden. Met MS sherpa en het gebruik van digitale biomarkers lopen we voorop in deze ontwikkeling,” aldus Jacco Schutte.

“De afgelopen jaren heeft het team vanuit Orikami het product ontwikkeld en wetenschappelijk gevalideerd. Ik kijk er naar uit om samen met de zorgprofessionals en de patiënten MS sherpa nog verder te ontwikkelen en daadwerkelijk te implementeren in de dagelijkse praktijk”.

Bram den Teuling, CEO Orikami: “Met Jacco aan boord hebben we een echte ondernemer in huis gehaald die de gezondheidszorg goed kent. Zijn ervaringen bij zorgverzekeraars en als RVE manager binnen het Zuyderland zijn zeer waardevol bij de uitrol en doorontwikkeling van MS sherpa. 

Jacco deelt ons geloof dat de gezondheidszorg meer op maat kan door gebruik te maken van data. We kijken allemaal uit naar een intensieve samenwerking.”

Wat doet MS sherpa?

Sherpa gelooft dat de toekomst van ziektemanagement gebaseerd is op zelfcontrole. Met onze oplossing willen we patiënten en hun professionele zorgteam(s) persoonlijk inzicht geven in de aanwezigheid en het verloop van symptomen gerelateerd aan MS.

Sherpa heeft een missie om een gepersonaliseerde behandeling te ondersteunen op basis van real-world data en individuele doelen.

MS sherpa biedt een klinisch gevalideerde frequente meting van digitale biomarkers* die vroege detectie van progressie en een gepersonaliseerd behandelingsregime mogelijk maakt. Onze oplossing helpt clinici om te voldoen aan richtlijnen voor het monitoren van progressieve patiënten.

Onze oplossingen zorgen voor betere resultaten en betaalbare gezondheidszorg.